SR EN
Side Area Image

Iceberg Salat Centar d.o.o.

a: Vinogradska 40, Surčin

o: +381 64 841 28 33

h: +381 60 841 28 54

w: www.salatcentar.com

w: www.plastenicisalatcentar.com

e: office@salatcentar.com

PRODAJA

E-mail: prodaja@salatcentar.com

KONTROLA KVALITETA

E-mail: kvalitet@salatcentar.com 

Prerada

E-mail: prerada@salatcentar.com

Vreme je da promenite loše navike zauvek!

Vreme je da promenite loše navike zauvek!

Zbog ubrzanog tempa života i nedostatka slobodnog vremena, često ne stižemo da se pozabavimo svojim zdravljem, pravilnom ishranom niti fizičkom aktivnošću. Sve je više gojaznih ljudi ali i dece, a broj savremenih bolesti koje nastaju zbog lošeg načina ishrane i stresa se svakodnevno povećava.

Većina  ljudi  smatra da zdrav način života podrazumeva mnogo uloženog vremena u pripremu hrane i naporan fizički rad. Mi ne mislimo tako! Upravo iz tog razloga je naša kompanija Iceberg Salat Centar pokrenula blog Klub zdravih navika kako bi pokazala da  na jednostavan način, bez puno novca i utrošenog vremena možete da se hranite zdravo i da budete fizički aktivni i zadovoljni sobom. 

Pozivamo vas da uživate u najukusnijim zdravim  jelima koja ćete sami pripremiti po našim receptima,  da kvalitetno vežbate uz najbolje fitness instruktore bez gubljenja vremena za odlazak u teretanu. Na našem blogu  moći ćete da  pratite stručne savete vezane za zdravu ishranu ali i da naučite šta sve treba da sadrže obroci vaših mališana i kako da ih aranžirate da bi njima bili primamljiviji, jer je najteži zadatak svake mame da natera dete da jede zdravo.

Pravilnim načinom ishrane i vežbom, pomoći ćete vašem organizmu da lakše i brže radi i samim tim osećaćete se bolje, imate više energije i bićete produktivniji.

Želimo da postanete redovan član Kluba zdravih navika i da postanete neki bolji vi!

Posetite www.klubzdravihnavika.com

Vaš Iceberg Salat Centar