SR EN
Side Area Image

Iceberg Salat Centar d.o.o.

a: Vinogradska 40, Surčin

o: +381 64 841 28 33

h: +381 60 841 28 54

w: www.salatcentar.com

w: www.plastenicisalatcentar.com

e: office@salatcentar.com

PRODAJA

E-mail: prodaja@salatcentar.com

KONTROLA KVALITETA

E-mail: kvalitet@salatcentar.com 

Prerada

E-mail: prerada@salatcentar.com

Kroz projekat Mali poljoprivrednici prošlo više od 10000 dece!

Kroz projekat Mali poljoprivrednici prošlo više od 10000 dece!

Iceberg Salat Centar kao lider na domaćem tržištu u proizvodnji i pakovanju salata, povrća i voća pokrenuo je 2017.godine projekat “Mali poljoprivrednici”.

Cilj projekta je da se najmlađima približi proces uzgajanja povrća i voća kako bi se motivisali da od najranijeg uzrasta krenu da se hrane zdravo i steknu zdrave navike.

Projekat podrazumeva organizovane posete kompaniji, dece uzrasta od 4 do 8 godina. U prvom delu posete deca zajedno sa agronomima kompanije obilaze njive na kojima mogu videti kako se salata i ostalo povrće uzgaja na otvorenom polju i u plastenicima. Nakon toga deca odlaze do specijalno ograđenih bašta, gde uz pomoć argonoma i Iceberg Salat Centar Junior junaka – Jabučilom i Šargaleposavom sade povrće.

Do sada je kroz projekat prošlo preko 10 000 mališana koji su stekli prva znanja o uzgajanju voća i povrća i zdravom načinu života. Kompanija je sa ovim projektom nastavila i ove godine i u projekat uključila i decu ometenu u razvoju i sa posebnim potrebama kao i decu bez roditeljskog staranja. Od septembra projekat se nastavlja, sa željom da što više dece razvije svest o važnosti zdravog načina života i zdrave ishrane.