SR EN
Side Area Image

Iceberg Salat Centar d.o.o.

a: Vinogradska 40, Surčin

o: +381 64 841 28 33

h: +381 60 841 28 54

w: www.salatcentar.com

w: www.plastenicisalatcentar.com

e: office@salatcentar.com

PRODAJA

E-mail: prodaja@salatcentar.com

KONTROLA KVALITETA

E-mail: kvalitet@salatcentar.com 

Prerada

E-mail: prerada@salatcentar.com

Jelena Popović – Bujić ponela je priznanje EY Preduzetnik 2021. godine u Srbiji

Jelena Popović – Bujić ponela je priznanje EY Preduzetnik 2021. godine u Srbiji

Jelena Popović – Bujić, ispred kompanije Iceberg Salat Centar, dobitnica je prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine TM, koje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) tradicionalno dodeljuje najboljim domaćim preduzetnicima. Nagradu pobednici uručili su predsednik nezavisnog žirija, Darko Budeč, Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu i Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja Srbija koje je generalni sponzor programa.

preduzetnik godine, klub zdravih navika, kzn, preduzetnik godine klub zdravih navika, preduzetnik godine kzn, preduzetnica godine, prva žena, prva žena preduzetnica, prva žena preduzetni, EY preduzetnik, lifestyle, životni stil, Iceberg Salat Centar

„Ovo je zaista neverovatno iskustvo i izuzetno sam ponosna što smo sledili svoje vizije i ciljeve koji su nas i doveli do ovakvog dostignuća. Moram dodati i da mi je neizmerno drago što je za desetogodišnjicu postojanja ovog fenomenalnog programa, nagradu odnela žena. Velika mi je čast što ću predstavljati Srbiju u Monte Karlu,“ istakla je Jelena Popović – Bujić,  nosilac priznanja EY Preduzetnik godine.

Iceberg Salat Centar je osnovan 1990. godine kako bi proizvodio Iceberg salatu, koja se do tada nije gajila u Srbiji. Danas se bavi uzgojem svih vrsta salata, kao i preradom i distribucijom 180 artikala iz segmenta povrća i voća. Kompaniju je osnovao gospodin Predrag Popović, a danas je vodi njegova ćerka, Jelena Popović – Bujić.

Sa preko 120 zaposlenih, kompanija svoje proizvode prodaje McDonald’s-u, trgovinskim lancima u Srbiji i regionu, kao i renomiranim restoranima i hotelima. U cilju povećanja izvoznih kapaciteta Iceberg Salat Centar 2021. investira u pokretanje najsavremenije poljoprivredne proizvodnje salata na 47 hektara u Besnom Foku.

Kao nosilac priznanja EY Preduzetnik 2021. godine, Jelena Popović – Bujić, predstavljaće Republiku Srbiju na izboru za Svetskog EY Preduzetnika godine TM, u junu mesecu u Monte Karlu.