SR EN
Side Area Image

Iceberg Salat Centar d.o.o.

a: Vinogradska 40, Surčin

o: +381 64 841 28 33

h: +381 60 841 28 54

w: www.salatcentar.com

w: www.plastenicisalatcentar.com

e: office@salatcentar.com

PRODAJA

E-mail: prodaja@salatcentar.com

KONTROLA KVALITETA

E-mail: kvalitet@salatcentar.com 

Prerada

E-mail: prerada@salatcentar.com

DELATNOST

Iceberg Salat Centar se bavi proizvodnjom i preradom salata i drugog povrća. Svoje proizvode isporučuje lancu McDonald’s restorana, vodećim lancima supermarketa i većim restoranima. Kompanija se bavi i izradom plastenika.

Iceberg Salat Centar u svojim plastenicima, kojih ima na preko 2 hektara površine, proizvodi salatu koja se naruči danas, a sutra rano ujutru iseče, opere, spakuje i isporuči marketima isto jutro. Tako se radi i leti, sa otvorenog polja, na više od 20 hektara površine, kada se salata bere skoro pre zore radi svežine, a razvozi u markete gde stiže sveža svako jutro.

Salata koju kompanija proizvodi u plastenicima se radi na crnoj foliji za jednokratnu upotrebu, da bi se sprečilo bujanje trave, dok se na otvorenom polju salata ručno okopava. To jeste najteži i najskuplji način uzgoja.

Sveža salata posle branja ima vrlo kratak vek trajanja, ne trpi duge transporte i mora da se plasira na tržište dan za dan. Tu je velika prednost kompanije jer se Iceberg Salat Centar nalazi na samo 12km od centra Beograda.

Delatnost Kompanije

Proizvodnja salate i povrća

Prerada povrća i voća

Trgovina povrćem i voćem

HoReCa

Proizvodnja plastenika

list

domaći

brend

kome se

veruje

!